СПОРТСКА ОПРЕМА И ОБУВКИ „DELTA SPORT“ – 20% ПОПУСТ НА НОВА КОЛЕКЦИЈА

ДЕЛТА СПОРТ е една од поголемите мултибренд ланци на спортска опрема во Македонија.

Сите АМСМ членови можат да си овозможат 20% попуст и притоа да заштедат.

ОЧНА ОПТИКА „ВИЗУС“- 10% ПОПУСТ – 30% ПОПУСТ

ОПТИКА ВИЗУС нуди се на едно место. Преглед со Професор Д-р. Софрониева, со кој се одредува диоптрија на очила по најсовремени методи, а во исто време се нуди можност за изработка, монтажа и сервис на диоптриски и сончеви очила.

Сите АМСМ членови можат да искористат од 10-30% попуст.

За останатите АМСМ партнери можете да се информирате тука.

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping