Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“ – 10% попуст

Пријател на Вашата канцеларија. Офис Плус е лидер на пазарот со канцелариски материјали и услуги. Во Офис Плус ќе најдете се што Ви е потребно…за канцеларијата, за домот, за потребите за училиште…


Само покажете ја вашата АМСМ членска картичка и добивате 10% попуст.

 

Книжарница „АЛБИ“ – 10% попуст

 

Издавачката куќа “АЛБИ” е основана во 1992 година, и е специјализирана за издаваштвото на учебници и дополнителна опрема во Македонија. Таму можете да најдете се на едно место.

Посетете ја и почувствувајте ја привилегијата како АМСМ член.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping