24/7 БЕСПЛАТНА ПОМОШ НА ПАТ

31/05/2021

Кога сте АМСМ членови, зависно до типот на членската картичка која ја поседувате, Класик или Европа Премиум, во случај на дефект на целата територија на нашата земја и дополнително во цела Европа, добивате помош на пат бесплатно.

Услугата помош на пат можете да ја користите бесплатно за дефекти кои се отстрануваат на самото место, како замена на пневматик, стартување на возило, дотур на гориво и сл. За сите останати дефекти, со вашата членска картичка добивате бесплатно шлепување.

Услугите бесплатна помош на пат и шлепување можете да ги користите:

  • во нашата земја со повикување на 196 (за повик и од фиксен и од мобилен) и
  • од странство со повикување на 02/3181-196.

Патувајте БЕЗГРИЖНО!

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ