ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

НАДВОРЕШЕН АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА ЧЛЕНСТВО

Сите потенцијални кандидати треба да:

- Поседуваат способности за презентација и продажба
- Поседуваат напредни комуникациски вештини
- Поседуваат високо ниво на самомотивираност и самоиницијативност
- Поседуваат одговорност, ефикасност и упорност во работата
- Поседуваат способности за придобивање на нови клиенти и градење на долгорочен однос со постојаните клиенти
- Поседуваат желба за теренска работа 

На избраните кандидати АМСМ им нуди:

- Заработка според остварени резултати од продажба
- Можност за работење во динамична атмосфера и теренска работа
- Обука и развивање на продажни и презентациски вештини
- Самостојно организирање на работното време
- Партнерство во остварување на проектираните цели
- Можност за дополнителна заработка.

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен продажен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Надворешен Агент за продажба на Членство. 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.