Новости

Брз и едноставен пристап до ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ во над 30 европски држави

Сигурно помислувате дека соодветно да се информирате за сообраќајната регулатива на државата во која патувате, е извонредно тешко, бара многу пребарување на интернет и уште повеќе време, за  на крајот дојдете до некои застарени и неточни информации.
 
Знаејќи го ова, ги собравме сите најнови информации за патување во над 30 европски држави, на едно место, обезбедувајќи ви брз и лесен пристап до точни информации во секое време.
 
Во АМСМ мобилната апликација наменета за „паметни“ телефони, во иконата „Состојба на патишта“ покрај најнови информации за состојбата на патиштата и граничните премини во Р. Македонија, достапни ви се информации за патување во повеќе од 30 европски држави меѓу кои: Австрија, Албанија, Белгија, Бугарија, Германија, Италија, Грција Словенија, Србија Швајцарија, Хрватска и др.
 
Тука ќе ги прочитате најновите информации за највисоката дозволена брзина, регулативата и казните за употребата на мобилен телефон, дозволеното ниво на алкохол, потребните документи, задолжителната опрема за безбедност и уште многу други.
 
Симнете ја бесплатната АМСМ мобилна паликација за Android и iPhone мобилни телефони и патувајте БЕЗГРИЖНО!