НАСТАНИ

Промоција на АМСМ Членство во Капитол мол 12.05.2018

Во саботата на 12ти мај 2018 година АМСМ Членство организираше настан во Капитол мол за промоција на членските пакети, Classic и Europe Premium.

Посетителите на ова заедничко дружење имаа можност да дознаат повеќе за поволностите и бенефициите кои овие членски пакети ги нудат. Истовремено и се запознаа со нашата Crush кукла, многу балони и музика.

Фотографии од настанот може да погледнете тука.