Новости

Закажете БЕСПЛАТНА ЛЕТНА ПРОВЕРКА на возило за АМСМ членови

 

Секоја сезона бара соодветна подготовка на возилото. За таа цел искористете ја привелегијата да се биде АМСМ член и закажете бесплатна летна проверка на возило во периодот од 15.05 до 30.06.2019 година. Бесплатната летна проверка ги вклучува следниве услуги:

 

 

  ПАКЕТ  ПРОВЕРКА    ПОВОЛНОСТ ЗА АМСМ ЧЛЕНОВИ

 

 

1

 

 

ДВИЖЕЊЕ

1. ниво на масло во мотор
2. контрола на антифриз, 
3. кочиона течност, 
4. течност за серво управувач,
5. состојба на акумулатор и
6. визуелна проверка на состојбата на моторот
 • Бесплатна проверка
 • Бесплатна работна рака
 • 15% на резервни делови
 • За сменето масло REPSOL и COSMOS – подарок POWER BANK 
  (во ограничени количини)

 

 

 2

 

 

БЕЗБЕДНОСТ

1. потрошеност на предни и задни кочиони облоги,
2. состојба на предни и задни сврзни елементи на потпирањето, 
3. состојба на елементите од системот за управување,
4. состојба на елементите од погонскиот систем, 
5. состојба на елементите за потпирање на моторот

 

 • Бесплатна проверка
 • 20% на работна рака
 • 20% на резервни делови oд брендот BREMBO

 

 3

 

КОМОДИТЕТ

1. проверка на систем за климатизација
2. полнење на клима уред
 • Бесплатна проверка
 • Бесплатна работна рака
 • 20% на полнење на клима уред

 

4

 

ГУМИ

1. купување на нови гуми
2. промена на гуми
3. центрирање на преден трап
 • 30% попуст за купени нови гуми
 • 50% попуст за центрирање

 

 

 

 

Бесплатната летна проверка е достапна само со претходно закажување на АМСМ инфо-линија на 02/3181-181 и истата може да се направи во АМСМ сервисот во Скопје - Центар.

 

Во АМСМ сервисот во Велес, достапен е пакетот КОМОДИТЕТ, а во сервисот „СПЕКТРУМ“ во Тетово може да се користат сите погоренаведни пакети, со исклучок на пакетот ГУМИ. Бесплатната летна проверка во целост е достапна во Прилеп, во сервисот „UNIROЈAL VULCO“.