Новости

СПЕЦИЈАЛНАTA ПОНУДА за обука за „Б“ категорија за матуранти продолжува...

Најголемата возбуда од матурирањето, ќе се согласите, доаѓа од можноста конечно тинејџерите да ја добијат долгоочекуваната обука и возачка дозвола. Токму затоа, сите матуранти во Авто Школа Мобилити, добиваат специјална пакет цена од 20.722 денари, која вклучува:

- Лекарско уверение,
- Прва помош,
- Теоретска настава од 20 наставни часа,
- Пробен тест и
- Практична обука од 36 моточаса.

Дополнително, сите матуранти добиваат и подарок бесплатно АМСМ Light членство за првата година, кое вклучува услуги со вредност од 17.860 денари.

 

АМСМ Light членството е наменето за млади на возраст од 18 до 24 години и вклучува бесплатна помош на пат и шлепување во случај на дефект на целата територија на град Скопје, покривање на патни трошоци, попусти во системот на АМСМ, но и АМСМ Партнер попусти во над 200 внимателно избрани продажни места на целата територија на Р.Македонија, од кои ги издвојуваме:

- 10% попуст на целиот асортиман во продавниците за спортска опрема „SPORT M“

- 30% попуст на свечен make-up и 15% попуст на уникатна дизајнерска креација во модно студио „FRAN“ 

 - 10% попуст на велосипеди и велосипедска опрема во „BIKESTOP“

- 10% попуст во кафе бар „РАДИО БАР“.

 

Сите АМСМ Партнер продажни места можете да ги видите тука. Попустите можете да ги користите со покажување на валидна АМСМ Light членска картичка.

 

Пријавете се за обука за „Б“ категорија и што и да правите, заштедете со АМСМ Light членство! Акцијата продолжува до 31.08.2017 година.

 

Повеќе информации за инструкторите и возилата можете да видите тука, пријавување на 02/3181-240 и 02/3181-241.