ИСПИТЕН ЦЕНТАР

Во АМСМ Испитен центар во Скопје се врши тестирање на теоретското знаење на кандидатите, како дел од постапката за добивање на возачка дозвола.

Пријавувањето можете да го направите и со пополнување на он-лајн пријава за полагање на возачки испит.

Работно време на пријавни места:

АМСМ 
Аеродром Ловечка Федерација
на Македонија
 Чаир
08:00-19:00ч. (пон-пет)
07:00-14:00ч. (сабота)
 09:00-17:00ч. (пон-пет)  08:00-16:00ч. (пон-пет)  08:00-16:00ч. (пон-пет)