ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД, РЕГИСТРАЦИЈА, МЕЃУНАРОДНИ ДОКУМЕНТИ 24/7Над 70.000 возила годишно се опслужуваат во трите станици за технички преглед и регистрација на АМСМ, лоцирани во Центар, Чаир и Велес.

Од нив 95% се возила на долгогодишни и лојални АМСМ клиенти, кои ја препознаваат квалитетната услуга и стручност на АМСМ Станици за технички преглед.

Членовите на АМСМ добиваат 10% попуст во АМСМ Станиците за технички преглед.

Работно време на АМСМ станиците за технички преглед

Центар  Чаир  Велес 
07:00-19:00ч. (пон-пет)
08:00-15:00ч. (сабота)
08:00-16:00ч. (пон-пет)
08:00-13:00ч. (сабота)
08:00-16:00ч. (пон-пет)
08:00-13:00ч. (сабота)

 

Виртуелна тура 360º на просторот за прием на странки во АМСМ Станицата за технички преглед во Центар.