Новости

Искористете ги поволностите за ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА само со Авто Школа Мобилити

Првата автошкола формирана на територија на Република Македонија, Авто Школа Мобилити е вистинскиот избор за вашето прво возачко искуство!

Искористете ги можностите за плаќање на рати без камата и тоа:

- Дајнерс - 12 рати без камата
- Комерцијална банка - 6 рати без камата
- Стопанска Банка - 6 рати без камата
- Тутунска Банка - 4 рати без камата

Избирајќи ја Авто Школа Мобилити, избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од Вас несомнено ќе направат одличен возач!

Повеќе информации за инструкторите и возилата можете да видите тука. Пријавување на 02/3181-240 и 02/3181-241.