МЕДИУМИТЕ ЗА АМСМ

Проект „Секое дете во детско седиште за автомобил“ во јавните детски градинки во Скопје 20.09.2016

На 20.09.2016 год., во јавната детска градинка „Пролет“ во Козле, беше оддржана првата едукативна работилница на тема „Правилен избор, инсталација и користење на детски седишта за автомобил“ како дел од проектот „Секое дете во детско седиште за автомобил“. 

Проектот и оддржаната работилница го поддржаа и медиумите преку свои објави и известувања:
- Вечер
- Republika.mk
- Сител ТВ
- Netpress.com.mk
- Tocka.com.mk
- МРТ
- mia.mk