ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

СООБРАЌАЈНИ ИНЖЕНЕРИ, Скопје, АМСМ Услуги Центар за возила

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

- Дипломиран Сообраќаен инженер насока Патен сообраќај
- Напредно познавање на MS Office
- Напредно познавање на Англиски јазикСПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ: 

- Професионалност
- Свесност за безбедноста на работа
- Способност за работа во динамична средина
- Тимска работа
- Позитивен став
- Практично учењеДоколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Сообраќаен инженер, отворен оглас.


Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.