ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕРИ, Скопје, АМСМ Услуги Центар за возила


ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 

- Дипломиран Машински инженер насока Моторни возила, Производно инженерство или Материјали, спојување и конструктивно инженерство
- Напредно познавање на MS Office
- Напредно познавање на Англиски јазик

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ: 

- Професионалност
- Свесност за безбедноста на работа
- Способност за работа во динамична средина
- Тимска работа
- Позитивен став
- Практично учењеДоколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Машински инженер, отворен оглас. 


Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.