ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

КОНТРОЛОР, АМСМ Услуги Станица за технички преглед

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ: 

- Технички преглед на моторни и приклучни возила


ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

- Средно образование ССС – сообраќајна, машинска или електротехничка струка
- Потврда за положен стручен испит за оспособеност за контролор
- Работно искуство најмалку 3 години од областа на моторните возила
- Возачка дозвола за управување на возило најмалку од Б категорија
- Основно познавање на MS Office
- Основно познавање на Англиски јазик  


СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

- Свесност за безбедноста на работа
- Тимска работа
- Темелност
- Комуникациски вештини
- Професионалност


Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од 
нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Контролор, отворен оглас.


 Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.