НАСТАНИ

АМСМ дел од трибината во Скопје „Вози одговорно, животот е во твои раце“ 30.03.2016

АМСМ учествуваше на едукативната трибина „Животот е во твои раце" која беше во организација на РСБСП. Свои презентации и пораки до младите учесници во сообраќајот кои беа дел од истата им упатија проф. д-р Виктор Камиловски, професорот на техничкиот факултет во Битола, Зоран Јошевски и нашиот портпарол Росана Јанков.
 


 Повеќе за трибината можете да видите од објавите на медиумите:
- Радио МОФ 
- Курир
- Република
- Нет Прес