МЕДИУМИТЕ ЗА АМСМ

АМСМ Советува: Детски седишта за автомобил 29.03.2016

Денес, секоја минута по двајца луѓе умираат на патиштата низ светот, а намалувањето на бројот на жртвите во сообраќајни незгоди станува еден од приоритетите во политичките агенди, заедно со борбата против сиромаштија, човековите права и сл. 

Оттука, соодветно да ги заштитите вашите деца во сообраќајот и да им овозможите максимална сообраќајна безбедност е нешто што задолжително треба да го направите, советуваше АМСМ на ТВ Нова.