МЕДИУМИТЕ ЗА АМСМ

Тркалезна маса тема: "Унапредувањето на сообраќајната инфраструктура фактор за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата" 26.01.2016

Унапредувањето на сообраќајната инфраструктура-фактор за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата“, e темата на првата од низата тркалезни маси во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, на која свој придонес даде и АМСМ.


.