МЕДИУМИТЕ ЗА АМСМ

Бесплатна зимска проверка на возило за АМСМ членови 16.11.2015

АМСМ ги повикува своите членови да ја закажат и искористат бесплатната зимска проверка на нивното моторно возило и соодветно да го подготват за зима. 

Гостување во утринската емисија „Ја сакам Македонија“ на ТВ Сител и утринската емисија „Македонија наутро“ на МТВ.