ТЕКОВНИ ОГЛАСИ

Сервисер, Скопје, АМСМ Услуги Помош на пат

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

- Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи)
- Тестирање и Дијагноза на возила
- Директен контакт со корисници

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

- Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар
- Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 5 години
- Возачка дозвола за Б категорија (ќе се смета за предност Ц и Е)
- Основно познавање на MS Office
- Основно познавање на Англиски јазик, Германски и/или Турски јазик (ќе се смета за предност)

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

- Тимска работа
- Свесност за безбедноста на работа
- Практично учење
- Способност за работа во динамична средина
- Ориентираност кон корисниците

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Сервисер, најдоцна до 10 октомври 2018.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.