МЕДИУМИТЕ ЗА АМСМ

Донација на велосипеди од АМСМ на Град Скопје 19.06.2015 год.

Во рамките на проектот „Со велосипед на пат низ целиот град“, кој го иницираше АМСМ во соработка со ФИА, а кој го поддржаа сите релевантни владини и невладини инстритуции и неформални здруженија, АМСМ на градот му донираше 30 велосипеди за возрасни и 5 детски велосипеди, кои Град Скопје ќе ги стави на располагање на граѓаните во рамките на проектот „Изнајми велосипед“.

Повеќе за донацијата на АМСМ можете да видите на:
- Канал 5  
- Пулс 24
- Репортер
- Нова Македонија
- Фох МК