МЕДИУМИТЕ ЗА АМСМ

АМСМ го посветува месецот март на припадничките на понежниот пол 17.03.2015

АМСМ традиционално го одбележува Месецот на жената, подарувајќи им на припадничките на понежниот пол дополнителни попусти и поволности, кои ќе им овозможат безгрижни патувања. 

Објавата „Март, во чест на жените- возачи“ во Утрински Весник можете да ја прочитате тука.

Објавата на www.tocka.mk  „АМСМ трибина на тема: Информираноста, фактор за поголема безбедност во сообраќајот“ можете да ја прочитате тука.

Гостување во Утринската емисија на МТВ 1