ЧЛЕНСТВО

Програма „Зачлени пријател и избери подарок!“

Верувајќи дека сте задоволни од услугите вклучени во АМСМ членските пакети и со надеж дека досега сме успеале да ги исполниме Вашите очекувања, Ви ја претставуваме програмата „Зачлени пријател!“, која овојпат збогатена со нови и вредни подароци. Преку програмата имате можност да ги зачлените вашите пријатели и притоа да изберете еден од понудените подароци или да избрете купон за попуст за наведените „Black&Decker“ производи.

Како да зачлените пријател?

1. Испечатете го купонот подолу и уредно пополнете го со податоците за новиот член што го зачленувате  (за нов член се смета секој што најмалку една година не е активен АМСМ член, или никогаш досега не бил АМСМ член).
2. Пополнетиот купон донесете го во АМСМ Скопје - Центар во секторот „Членство“.
3. За секој зачленет пријател изберете еден од бесплатните подароци.

Услови

1. Право на подарок имате само доколку сте активен АМСМ член.
2. Доколку зачлените 3 или повеќе пријатели, и притоа не подигнете подарок или купон за попуст, добивате можност за продолжување на вашето АМСМ членство.
3. Програмата „Зачлени пријател!“ не важи во периодот кога АМСМ членските пакети се на промотивна/акциска цена.

Изберете еден од подолу прикажаните подароци:

                                                            
Гребалка за мраз за шофершајбна              УСБ полнач за автомобил

                                                                    
Термос чаша со приклучок за запалка во автомобил Чадор


Сет игри